Libertatea de expresie si cum sa-i iubim mai cu spor pe islamisti

0
443

Simt așa o pornire negativă când văd retardați care ling drepturile omului, care pupă-n cur corectitudinea de-mi vine să strig Allah AkbarStați! Nu înțelegeți greșit. Sunt pentru libertate de exprimare și libertate de care vreți voi 100%. Asta până când libertatea mea e amenințată.

Pe internet circulă doua chestii majore.

Prima. O tanti din Franța de religie corectă și corespunzătoare, adică Allah Akbar, s-a dus la plajă îmbrăcată ca un eschimos. În Nice oamenii au interzis purtarea acelui gen de haine. Și e cumva logic.

”Bă, unde suntem noi?”

”În Franța”

”Și cum ne place nouă să ne îmbrăcăm la plajă?”

”În pielea goală dacă se poate, dacă nu, măcar sutien și bikinii”

Și oamenii și-au dat legea care interzice porcăria aia. Între timp, polițiștii au găsit o tanti care nu s-a supus legilor țării în care trăia, sau orașului, că legea parcă nu e în toată țara, și i-au dat o amendă.

Două chestii am de menționat. Virginii de pe net, care stau relaxați într-o țară în care amenințarea teroristă e egală cu zero, au sărit ca arși în sus că nu e corect, că ne coborâm la nivelul lor. Prieteni, ca să-i învingi trebuie să te cobori la nivelul lor. Lăsați citatele celebre că alea nu vă scapă de o bombă. Dacă tu mergi în altă țară, trebuie să respecți legile acelei țări. Voi nu înțelegeți cu ce frică trăiesc Francezii. O bombă poate exploda oricând, oriunde, atunci când te aștepți cel mai puțin. Allah nu ține cont că tu ești cu copilul de 5 anișori lângă tine, el își vrea martirul cu cele mai multe victime. Știți de ce a fost interzis portul acela? Pentru că poți ascunde o bombă, o armă, chiar și o nenorocită de sabie.

Repet, sunt pentru libertate, dar să știu că libertatea mea îi dă posibilitatea lui Ahmed să mă arunce în aer, prefer ca legile țării mele să-l înrobească pe Ahmed, eu să fiu liber, el nu. E natura umană. Repet, lăsați citatele celebre deoparte că n-au nici o valoare.

Eu îi înțeleg perfect pe Francezi, frica face din om un animal de pradă. Așa e natura noastră.

A doua mare chestie de pe net.

Sunt leșinații care nu înțeleg de ce s-a implicat DIICOT-ul în cazul jurnaliștilor britanici, că ar trebui să fie doar răspundere civilă, că uite cum se duce dracului libertatea de expresie. Mă simt responsabil să vă împart din inteligența mea ieșită din comun, țăranilor!

Aveți dreptate dacă un jurnalist vine și spune: ”Ponta e un prost” și i se face un dosar penal și eventual aruncat în pușcărie. În cazul acesta aveți dreptate și se încalcă grav drepturile la libera exprimare.

Dar dacă niște jurnaliști pun la cale un plan prin care mint niște zeci de țări și niște sute de milioane de oameni  cu privire la faptul că în România se face trafic de arme care ar ajunge și în mâinile teroriștilor…………..păi dragă cretine, e cam grav și trebuie sa intervină justiția penală. Pentru că aia au falsificat cu bună știință niște informații care pot dăuna extrem de mult relației României cu alte țări sau cu structuri de cooperare internaționale.

Așa că mi se pare absolut normală intervenția României. În altă ordine de idei, Mircea Badea ne demonstrează din nou ce deștept e și cere ca Tolontan să fie judecat pentru faptul că a dezvăluit ce făceau cei de la HexiPharma. Mai exact, că a mințit în legătură cu rezultatele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here