Imi place cand parasutele fac pe inocentele

0
535

Că vai, eu nu m-am deschis din greșeală, mi-e rușine acuma că nu m-am deschis la timp. Eu mă refer, desigur, la o parașută reală, voi credeați că m-am referit la femei.

Și bineînțeles că mă refer la o anumită femeie care a primit un negru mare și rapid, iar acuma se simte rușinată după ce au apărut pozele în presă.

O studentă în vârstă de 20 de ani a postat mai multe fotografii pe WhatsApp în care apărea în ipostaze intime alături de atletul Usain Bolt. După ce a făcut public faptul că și-a petrecut noaptea cu Usain Bolt, Jady Duarte a declarat că „a fost ceva normal” dar că acum „moare de rușine”.

Deci cum? Fata se plimbă haț haț, o prinde un șarpe, o gâdilă, ea face poze, le împarte la toată lumea, spune pe unde apucă că a fost atinsă de Usain Bolt, după care ne spune că e rușinată și că nu așa a căutat faima??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

După ce pozele au devenit virale, studentă a declarat că „Este un lucru negativ. Nu am vrut niciodată să devin faimoasă. Mi-aș fi dorit să nu se afle. Mor de rușine.

????? E clar, retardul e mare la ea. Reiau, să se înțeleagă clar. A pozat, a trimis pozele la toată lumea. A spus prin presă că s-a culcat cu Usain Bolt. După care declară că și-ar fi dorit să nu se afle. Aaaaah să fii tânăr.

În rest n-am înțeles de ce se cacă jurnaliștii pe ei că ăla s-a culcat cu una. Cică vezi doamne a zis soră-sa lu nenetu Bolt că el este într-o relație de 2 ani. Păi?  A zis el? Că el știe mai bine decât soră-sa ce relație are.  Și tot în acest articol minunat aflăm că, de fapt, studenta ar fi văduva unui traficant de droguri și că are 2 copii. Alegeți partea care vă place mai mult. Studentă sau soție de mafiot mort.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here