Lucram in intuneric pentru a servi lumina. Assasins Creed filmul.

0
601

Îl aștept de prin 2012 când s-a vehiculat prima dată că o să apară. Acum trei zile a fost lansat și un trailer, iar filmul o să intre în cinematografe din 21 decembrie.

Impresionat de trailer? Nu prea. O să aibă succes filmul? Sunt 99% sigur că o să rupă încasările. Nu știu dacă o să fie un film bun sau nu, fani sunt, bani au, deci la partea de încasări n-o să stea rău. Ca să bulești un film cu asemenea bază de fani, cu asemenea istorie în spate trebuie să aduci un regizor și un scenarist extrem de prost. Sau să-l sabotezi intenționat, altfel nu văd cum. Fassbender e un actor foarte bun, iar rolul de Asasin i se potrivește  bine, mai ales că nu trebuie să joace un personaj deja existent, ci unul inventat. Toată acțiunea o să se petreacă în Spania în timpul Inchiziției.

Din trailer observ că au schimbat niște chestii. Dacă în jocul Assasins Creed  intri în animus în poziție culcat și ești static, în film ești conectat la un braț robotic într-o hală în care te miști ca să-ți poți controla ”caracterul”-adică strămoșul tău. Este foarte ciudat, nu am înțeles mare lucru și nu știu de ce ai aduce modificarea asta. E ca și cum te-ai juca cu HTC Vive.

Assasins Creed o să fie lansat în 21 Decembrie 2016

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here