Dumnezeu intre Batman si Superman

0
586

Mă uitam la Batman vs Superman și n-am putut să nu remarc că Dumnezeu e adus în discuție destul de des.

Ba chiar e o replică în care o tanti de culoare spune că Superman, care este extraterestru, nu se închină nici în fața lui Dumnezeu, sau nu îi este frică nici de Dumnezeu.

În primul rând eu am o problemă cu faptul că Dumnezeu sau religia mai există în acele condiții. Ca să fiu mai clar-Biblia ne spune că Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea lui. DIn Biblie înțelegem foarte clar că nu mai există altă formă de viață  în Univers înafară de noi. De fapt, dacă e să ne luăm după Biblie, în acest Univers există doar planeta noastră și Soarele care se învârte în jurul unui pământ plat.

În mod normal, în momentul în care omenirea va avea contact în mod oficial cu extratereștrii, religia ar trebui desfințată pentru că nu mai reprezintă absolut nimic. Tot ceea ce a susținut Biblia timp de 2016 ani devine nul cu o simplă dovadă. Deja religia oricum este nulă în ochii oamenilor care mai au și puțin creier în cap. Problema e că mai există oameni…….să le spunem tot oameni că nu mă simt în stare să jignesc în noaptea asta.

Ideea e că, pe lângă faptul că filmul nu a fost foarte reușit, dar nici prost cum spuneau unii pe ”internete”. Oricum, a fost mai bun decât Mad Max, film pe care l-au lăudat toți virginii.

Ce vroiam să zic? Ah, da! Dumnezeu nu are ce căuta într-un film cu extratereștri și Batman. Orice descoperire a vieții în altă parte decât planeta noastră, anulează religia de la rădăcină.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here