Voi chiar sunteti surprinsi ca Cheloo a fost retinut pentru audieri?

2
550

Serios? Dragii de voi. Păi voi cum credeți că trăiesc ăștia? Hai că Paraziții și alții mai mari fac câte un leuț. Doar că în România nu prea câștigi din hip-hop.Paraziții au avut ceva succes, probabil au strâns și ceva bănuți. Dar insuficienți pentru o viață în care poate veniturile depind de succesul pe care-l ai. Iar Paraziții au mai avut succes doar printre copiii teribiliști și amețitele care chiar cred în băieții de cartier. A dispărut de mult genul acela de oameni. Ce vedeți voi pe net, la șmecherii ăștia de mai lansează câte o melodie (mă refer strict la categoria inferioară), sunt doar niște flămânzi care susțin concerte pe 100 de euro în cluburi nasoale care vor să-și umple o seară banală cu un eveniment.

Ăștia nu au înțeles că muzica a evoluat și nu mai merge cu înjurat, nu mai merge să mi te lauzi cu viața ta de cartier, în care ai bani și ești respectat, când defapt îmi ceri o țigară în penalul ăla de club. Sau te împrumuți cu 50 de lei ca să mai trăiești o zi. Și ce e de făcut? Te apuci să vinzi droguri copiilor teribiliști care văd în cel mai penal rapper un erou, că nu știu prea multe la 14 ani.

De aia nu sunt surprins că Cheloo e suspect de trafic. E logic. Din ce trăiești când muzica ta e veche, nu ai evoluat, au venit alții care ți-au dat clasă și ai rămas fără bani? Din vânzarea de droguri.

V-aș zice mai multe despre unii rapperi de la noi pe care-i cunosc sau i-am împrumutat cu bani , dar nu vreau sa le stric reputația de mari băieți.

 

 

2 COMENTARII

 1. De Cheloo nu stiu multe, insa de Ombladon stiu una din sursa sigura.
  Era vecin de bloc un fost coleg de munca, acum 10-15 ani, statea în Salajan, pe langa statuie.
  E, se strangeau beietii seara, isi luau vin, bere, tigari si seminte de la chiosc si o tineau petrecand pana noaptea.
  Iesea Ombladon, isi lua si el o sticla de vin, un pachet de tigari sau nu iti dadea din alea ale lui chit ca mureau de sete langa el.
  Se sucarisera aia d-acolo intr-o vreme, „ba dar da-te dracu, nu saracesti daca bem si noi juma de sticla de vin de la tine, ca e 10 lei kilu”.
  Nici sa-l pici cu ceara.
  Plm, iar de Cheloo. Ce sa zic, parca era logic ca gagiul baga iarba.
  De Freaka stiu insa ca e baiat bun. L-am vazut la vreo 3 evenimente, singur, fara degeneratii aialalti, si s-a comportat exemplar. Nu vorbeste urat, nu scuipa, o fi pocait 🙂
  Dar stii cum e, cine stie ce criminal odios o fi si ala in timpul liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here