Nu o sa mai avem parte de jocuri piratate

0
620

Nu știu dacă ați observat, dar anumite jocuri nu mai sunt piratate. De exemplu Fifa 16 care a apărut de ceva vreme și încă hackerii nu i-au dat de cap. La fel se întâmplă și cu Tom Clancy: The Division sau Far Cry Primal. Toate astea se datorează unei companii de IT din Austria care a dezvoltat un sistem de protecție foarte bun: DENUVO.

Fifa 15 a fost piratat doar după un an de la lansare și probabil așa se va întâmpla cu toate jocurile care se vor lansa în continuare. Bine, niște chinezi se lăudau că au reușit să spargă protecția, dar nu se vede absolut nimic pe net, deci trebuie să-i credem pe cuvânt. Dacă până acuma ne jucam cam tot ce voiam doar accesând filelist, lucrurile se vor schimba și nu neapărat în bine pentru buzunarul nostru. Deci, dacă vrei să joci ultimele jocuri bune, trebuie să te pregătești să scoți din buzunar în jur de 45 de euro. Sau să aștepți un an și să cumperi jocul la 10 euro. Să aștepți un an nu pare așa mult ca să joci jocul favorit, sau, dacă ești mare fan, atunci faci un sacrificiu și plătești 50 de euro  pe an și trăiești și cu impresia că ți-ai susținut favoriții.

Deci da, dacă îți plac jocurile, trebuie să-ți pregătești buzunarul pentru că o să te ardă tare în viitor. Sau renunți la jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here