Pui de Dac, cum te cheamă? Levente Molnar!

0
515

Dacă Simona Halep câștigă un turneu, se activează românitatea din noi și devenim mândrii că suntem Români. News Flash! Simona Halep e machidoancă. La fel și cu Molnar Levente, toate publicațiile de la noi vomită cuvinte de laudă la adresa ”Românului”.Ca să ne înțelegem de la început, mă bucur pentru Molnar Levente, și consider că este o palmă dată peste obrazul nimicurilor de la București care se consideră actori și-și schimbă rolurile între ei pentru a nu da o șansă tuturor. În caz că nu știați, sunt 30-40 de actori care joacă în toate filmele produse în România. A jucat Levente Molnar într-unul din aceste filme? NU! Dar acuma toți căcăcioșii au cuvinte de laudă și o mândrie de parcă ei l-au învățat pe omul ăsta ceva în viață. Statul Român nu l-a ajutat cu nimic pe Levente Molnar, dimpotrivă, a fost la nenumărate castinguri la București…….rezultatul e același, ZERO! Iar acum, că omul a făcut parte din filmul care a câștigat un Oscar, toți pun accent în știrile lor pe faptul că Molnar e român, sau măcar că s-a născut în România. De parcă faptul că te naști într-un loc îți asigură succesul, sau că statul Român a avut vreo contribuție la producția acelui film, sau măcar să-l fi ajutat pe Molnar Levente cu ceva, un rol, o pâine, o rată la studiile sale. Vă asigur eu că statul Român sau românii nu au contribuit cu nimic la formarea acestui actor.

Sau greșesc, mizeriile din cinematografia românească l-au împins pe Levente Molnar să joace într-un film produs în Ungaria. Asta e singura contribuție pe care a avut-o România la câștigarea acestui premiu. Mizeria de aici care te împinge să pleci în altă țară ca să reușești.

În rest, eu sunt mândru că locuiesc în același oraș cu un câștigător al premiului Oscar. Și încă ceva, Levente Molnar e atât de român încât avem dificultăți să-i pronunțăm numele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here