Eu v-am zis ca bisericile sunt importante.

0
484

Incendiu mare în capitală, 26 de morți, peste 100 de răniți. Ai zice ca nu e un număr atât de mare pentru o țară care îl are pe marele Oprea, salvatorul poporului, omul care trebuie însoțit de coloană oficială și atunci când trage o beșină.

Partea mai proastă este că persoanele alea rănite nu au unde să primească ajutor, spitalele din București sunt depășite de situație, au devenit neîncăpătoare. La 100 de oameni? Pe bune? Să vă zic o mică statistică: 18,300 de Biserici, 475 de spitale. Babelor, care poate ați avut copii acolo și sunt răniți. Unde e Dumnezeul vostru acuma? Unde sunt moaștele pe care le pupați cu atâta pasiune? Oamenii de acolo chiar au nevoie  de biserică în aceste momente……unii au murit, alții sunt aproape pentru că nu au loc în spital.

E trist, și sper că odată cu această nenorocire să se trezească și prostimea, să realizeze că NU avem nevoie de cea mai mare catedrală, că nu de mântuire avem nevoie, ci de spitale care să ne scape de o întâlnire prematură cu Sf. Petru. Și da, ăia care au fost tâmpiți și au pus artificii într-o încăpere de genul acela, trebuie arestați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here