Deci bă, dacă muncești la patron ești cel mai fraier, ți-o spune un copil de 14 ani.

0
581

Domnul Francisc, fostul Spanac, om care se zbate să realizeze ceva în blogosferă e supărat. Nu ma interesează de ce nu face bani sau de ce face prea puțini. Nu sunt în măsură să-i dau sfaturi. 

Însă, uitându-mă cu o durere în organ la postările lui, văd că un copilaș de 14 ani ne explică elegant că noi, ăștia care dăm cu sapa pe la diferiți angajatori suntem fraieri, că banii se fac pe net, proștilor. Nu știu de ce vă mai sculați dimineața din pat, să mergeți la muncă? Proștii dracu! Luați și voi exemplu de la puștiulică care face bani pe net, și-a luat 2 telefoane, și-a plătit niște facturi. Așa se face treabă, muncitori fraieri ce sunteți! Păi cum să mergi mă în străinătate la muncă, să fii sclavul străinilor. Eu acuma îmi dau seama că mama a fost o proastă că a plecat în străinătate să mă ajute la facultate. Eu mai prost, m-am apucat de facultate și master, când puteam să stau liniștit pe bloguri, să mă învețe petronel cum se fac banii. Măcar m-am învățat minte, renunț la job mâine, mă piș pe el roman, nu mai lansez nimic, și mă apuc să-l urmăresc pe petronel, care ne explică grațios tuturor cum e faza cu sclavii care-și rup spatele zi de zi pentru a pune o pâine pe masă când de fapt, noi am putea sta liniștiți pe bloguri și să facem bani. Pentru că, nu-i așa, la 15 ani ai trecut prin viață și ai o experiență incredibilă.

Dobre Petronel Mergeti ma la capsuni in spania ca sa simtiti ”ca munciti” si faceti bani ”din munca”, fiindca scrisul la calculator nu e munca, ci e un hobby, iar oamenii cu suflet de aur ca Bogdan Constantinescu nu pot face bani din hobbyuri, ca asa ”scrie la carte”

Citat din marele maestru petronel

Și e normal să plecăm urechea la un puști de 15 ani care a văzut doar femei pixelate la viața lui, el știe mai bine cum stă treaba cu viața asta și tot el o să ne plătească pensia. Cu like-uri, lunar primim de la poștaș niste like-uri și aia e, că s-a impus petronel frumos în viață și ne arată cum să trăim pe net, cum să muncim pe net. Voi, ăștia de plecați pe afară la muncă, niște scârbe de oameni ce sunteți, sclavi și murdari sub unghii, cum v-ați permis mă, nenorociților să deveniți sclavi afară. Hai, de mâine pe bloguri să faceți bani adevărați. Ce tot atâtea companii și muncă.

Să vă fie rușine! Petronel PREȘEDINTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here