Diareea Vampirilor.

2
946

De curând am realizat că am o problemă gravă. Nu vă imaginați că sufăr de ceva, e mai mult de la creier. Idiotul ăsta ar vrea să le știe pe toate, să le facă pe toate.

Numai că nu merge așa, iar în viață e bine să nu cunoști anumite lucruri. Am încercat să schimb niște chestii, dar e foarte greu, este aproape ca o dependență. Prima dată m-am lovit de asta când m-am hotărât  să citesc mai des, încă citesc dar am început să devin mai riguros când vine vorba de cartea pe care mi-o arunc în Kindle și o devorez. Pentru că voiam să citesc absolut tot de pe lumea asta, am ajuns să citesc beșini ieftine de Coelho care mi-au redus masculinitatea. Și e nasol că îmi pierd timpul citind o carte proastă doar de dragul de a spune că am citit și eu Alchimistul. Apropo, e o porcărie, mai mult realizezi în viață dacă iei acei bani care îi dai pe carte și le dai foc. Până și Biblia e mai bună decât porcăria aia scrisă de Coelho.

Bun, așa mi se întâmplă și cu serialele, am o listă de 60 de seriale pe care le urmăresc, sau pe care vreau să le urmăresc. Inevitabil unele din ele o să fie atât de proaste încât o să renunț de la primul episod. M-am hotărât totuși să acord fiecărui serial măcar un sezon. Cine știe ce se poate întâmpla pe parcurs. Așa am pățit cu Breaking Bad. Nu mi-a plăcut deloc, dar m-am uitat la el pentru că toată lumea îmi spunea cât e de tare. Nu, mulțumesc! Nu mi-a plăcut.

Probabil serialul care mi-a mâncat timpul efectiv degeaba este Vampire Diares. Mie îmi plac vampirii, și am văzut toate filmele sau serialele cu vampiri, cele care merită. Am zis că trebuie să încerc și Vampire Diares, că pana mea, trebuie să-l încerc. Și l-am încercat, sunt la sezonul 3. Povestea nu e rea, dar stilul ăla telenovelistic în care azi îl iubești pe unu, mâine pe altul, iar în final le faci un masaj cu finalizare ambilor nu-mi place deloc. Dacă gloaba aia de Elena n-ar fi în serial, probabil m-aș uita la el în continuare.Femeia aia mă enervează cel mai tare, mereu fute meciul, mereu e cu dragoste când e vorba de ea, mereu suferă, mereu e indecisă și viața ei e doar o tristețe. Să mă piș pe viața ei.

Fază din serial, care m-a făcut să renunț la el. Merg ăștia să omoare cel mai puternic vampir, unul pe care-l omori doar cu un anumit tip de țăruș, ceva căcat de genu ăsta. Și i-au zis băieții ”Lenuțo, stai aici, că ăsta e mare barosan și nu știm dacă-l putem omorî așa ușor, tu ești om, mori ușor. Poate te mai și duce la produs dacă te prinde, că e mare barosan, se știe!”  Dar nu, Lenuța a ținut neapărat să intervină, ca să le strice treaba la ăștia exact în momentul în care să-l omoare pe ăla. De ce oare? Pentru că ăștia au plecat de la ceva căcat de petrecere ca să-l omoare, și ea știa asta. Dar ca orice femeie, dacă nu-i dai like pe facebook și nu-i spui unde mergi, te caută să-ți ceară socoteală. Chiar dacă tot sezonul numai despre asta au vorbit, vezi că în data de, la petrecerea aia, îl atragem în padure să-i facem felu. Ți-au zis proasto în 24 de episoade că asta o să facă Dar nuuu, proasta intervine  pentru că știa unde-s ei și trebuia să afle de ce nu i-au dat un SMS.

O porcărie de serial care nu merită vizionat. Asta așa, dacă vă întrebați ce seriale să mai vedeți. Evitați Vampire Diares, e o porcărie pentru adolescenți în care protagonistele s-au culcat în doar 3 sezoane cu toți masculii din serial. Dacă nu erau oprite s-ar fi dat și la cameraman :)).

2 COMENTARII

  1. Hahahah si Cristi tot „diareea vampirilor” il numeste . Daca nu iti place Elena chillianos ca din noul sezon nu o sa mai fie .
    Adevarul ca au cam lalait si lungit povestea, ba sunt cei mai puternici vampiri ba mor din nu stiu ce cacaturi … Totusi prea multa risipa de timp ca sa renunt acum??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here