Ziariștii de la gândul sunt bătuți în cap.

0
527

Dacă nu v-ați prins că oamenii de la gândul au angajat maimuțe drept jurnaliști, sau aveați dubii, vă confirmă poza din articol. L-am scris de vreo 3 zile, dar numai azi am avut timp de el.

Un domn  foarte inteligent, s-a gândit că nu poate fi oprit de politie daca agentul nu are chipiul pe cap. Atâta poate capul lui, probabil a lucrat la gândul. Lăsam deoparte insigna, hainele, legitimația  sau mașina de poliție cu însemnele statului Român. Alea nu contează dacă polițistul nu are caschetă pe cap. E lege! A spus-o și Iisus unui roman când a refuzat să fie răstignit de un roman fără coif pe cap. A trebuit sa trimită Ponțius om până în Dacia după un centurion cu caschetă. La un moment dat și Iisus era plictisit și aproape că s-a lăsat răstignit de ceva fraieri. Dar s-a răzgândit repede și i-a zis lui Barabas ” Dă-i în p*la mea de țigani! Să vină unu cu coif, așa scrie în lege”.

Pe aceeași idee s-a bazat și cetățeanul nostru european care a refuzat să se legitimeze. Evident, cu telefonul în mână, pentru că nu ești om dacă nu filmezi polițaiul cum se face de căcat. Noroc că se mai găsesc și polițiști care aplică legea. Așa că l-au scos pe idiotul care a refuzat să se legitimeze din mașină cu forța. ”Dar vai de mine, cum să faci așa ceva? Pe ăia care fură milioane de ce nu-i arestați domnu polițist?” –asta au lătrat maimuțele de pe online. De departe cei mai idioți sunt cei de la gândul. De ce? Pentru că alături de știre au pus un comentariu senzațional, un comentariu care ne arată că jurnalistul de acolo este absolut genial, omul de online de la gândul e și mai genial. Chiar mă gândesc să-i cer niște meditații.

„Dați mai departe sa vada toata lumea cum se comporta un functionar  al statului pe banii noștri”

Oau! Școală grea de jurnalism în spate, new media, social media, toate media din lume într-un singur creier, creier care conduce un om, om care se pare că a fost cel mai rapid spermatozoid. Domnilor de la gândul, cum ar trebui să se comporte un polițist cu un om care refuză să se legitimeze? Să-i dăm un premiu? Maimuțele din redacția voastră așa ar face într-un asemenea caz, sunt convins de asta, dar dacă avem drepturi, avem și obligații. Pe lângă faptul că sunteți proști și vă comparați la inteligență cu o maimuță, mai și încurajați comportamentele de tip cocalaresc.

screen politia

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here