Huidu revine la Cronica Cârcotașilor, oamenii se agită.

0
344

Din start vreau să vă spun că  nu sunt fan Huidu. Mi-e indiferent, nu-s nici de partea lui, nici împotrivă. Cronica Cârcotașilor e în aceeași situație-indiferentă.Oare de ce se agită toți așa? Știu! A făcut accident, au murit oameni, a fost blamat s-a retras patru ani…ȘTIU! Acuma omu revine și toți readuc în discuție faptul că a făcut accident și au murit oameni.  E tragic ce s-a întâmplat, omul s-a retras din viața publică, dar asta nu înseamnă că viața lui trebuie să se oprească aici.

Adică dacă oricare dintre voi face un accident și cineva moare în accidentul acela de mașină, viața voastră ar trebui să se oprească aici? Eu așa văd că se scrie pe net. Nu contează unde muncești, de mâine nu mai mergi pentru că ai făcut accident și au murit oameni. Ești condamnat să trăiești în mizerie ca să fie fericit un oarecare de pe net. Până la urmă ce face Huidu e muncă, e meseria lui, așa cum tu ești instalator, el e entertainer. Dacă se întâmpla să fii tu în situația lui renunțai la meseria de instalator?

Știu, e trist ce a făcut, e tragic, dureros, dar asta nu înseamnă că trebuie să stăm triști o viață, chestiile astea se întâmplă și se vor mai întâmpla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here