Rusine Romania, sa nu mai poti fura in tara ta!

0
396

Unde s-a ajuns domnule, sa nu mai poți lua o mita, sa dai un contract pe pile, și e vina bagaciosilor de la DNA ca prea vor ei sa facă dreptate.

Cică Sorin Oprescu a fost prins în flagrant când lua mita 25 de mii de euro. Atât?  Asa puțin?  Aveam așteptări de la marele primar sa ceara măcar 100.000. Pai e de la capitala, de la oamenii adevarati, cum sa ceri mita doar 25.000 de euro. Pai tu ești din Vaslui ca sa cobori atât de jos?

Și ce a ajuns tara asta frate,  sa nu mai poți fura, sa nu mai iei tu ca primar o mita, sa mai faci un ban de buzunar, ca d-aia te-a votat lumea domnule primar, sa furi, sa iei mita, cu alte cuvinte sa duci tradiția și valorile naționale mai departe. Eu de la primarul meu ma aștept sa aibă prestanta, sa nu fure orice, sa nu ceara oricât mita.  Nu ne putem jignii strămoșii în halul asta, sa cerem mita mica și,  mai ales, sa ne prindă  ca fraierii. Pai pentru ce au murit fraierii aia la revoluție,  dacă nu pentru libertatea voastră de a fura și de a cere șpagă.

Sunt dezamăgit din mai multe puncte de vedere.

  1. Tara asta nu mai are primari de calitate. Calitatea oamenilor din funcțile publice a scăzut dramatic,  nici unul nu fura cu talent.
  2. Dna prea s-a pus pe treaba și arestează hoții.  Din nou vad un atentat la integritatea, cultura și tradițiile naționale.
  3. Dacă ieșea Ponta președinte nu mai aveam probleme, asa ca rușine tinerilor ca nu ați lăsat tara asta pe mana pensionarilor.

În ritmul acesta o sa fim tara fără primari, pe cinstite nu o sa vrea nimeni sa candideze, ca parca nu e bine dacă nu bagi puțin manuta. Rușine România ca devii o țară  corecta!

Pentru domnul doctor Oprescu, cat mai multi ani, și grija cu strambaturile faciale prin pușcărie,  nu cred că  sunt apreciate acolo.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here