Rușine AVICII!!!

12
1384

Rușine Avicii! Ai dezamăgit zeci de mii de oameni.

Păi cum mă, nenea Avicii, să-ți lași tu colegii acasă, să vii doar tu să pui muzică oamenilor ăștia. Ei au așteptat toată formația, au dat interviuri pe la ziare de căcat din Cluj, cu jurnaliști  proști care n-au fost în stare să verifice două secunde pe google și să vadă că ești doar unul singur. Și au vrut să le transmiteți energie cu toții, nu doar tu singur măi Tim. Păi ce fac fanii tăi de mici acuma, că au vrut să-ți vadă și colegii, în schimb tu ai dat cu artificii când zicea cd-ul „so wake me up when it`s all over”, de n-a mai auzit omu nimic. Adevărul este că unii erau ocupați, încercau să vadă unde e restul formației, unde sunt colegii tăi. V-ați certat? V-ați despărțit? Ce s-a întâmplat cu voi? Păi noi credeam că tipa aia din videoclip de călărește calu e membră în formația ta. Și noi știm bine măi Timuțu, că te ascultăm de mici, de prin 89 când ai început tu, prima ta piesă am ascultat-o prin 94 și de atunci ne-am îndrăgostit de muzica ta.Nu contează că tu aveai 5 ani pe atunci, noi îți ascultam plânsetele și știam că o sa fii mare artist.

Și dacă tot ai dat cu artificii când a început cd-ul să zică ”So wake me up when it`s all over” și nici n-ai avut toată formația cu tine, de ce nu l-ai luat pe Boc să cânte partea aia? Tu n-ai văzut mă Timuțu ce frumos ne-a cântat în piață de revelion? Exact aceleași cuvințele le-a folosit, că a învățat mititelu de el pe de rost toată părticica.

Pentru că ai dezamăgit zeci de mii de oameni și nu ți-ai adus toată formația cu tine, și nici n-ai încercat să-l convingi pe Boc să cânte pentru public, îți zic în stilul românesc: RUȘINE!!!!!

 

12 COMENTARII

  1. Esti chiar penibil ! Avicii a facut show si toti ar trebui sa fim bucurosi ca a venit in Romania ! critica ta nu-si are rostul si oricum nu intereseaza pe nimeni ce spui tu!

    • :))))))))))) MAAARIUS, stii ce e ala un pamflet? O gluma? O ironie la adresa unora care credeau ca Avicii sunt o trupa? Pe bune frate, cum sa fii atat de idiot. Mama ta te suporta?

  2. Marius, mai gandeste-te odata la fraza cu ” nu intereseaza pe nimeni ce spui tu ” . Daca nu te intereseaza ce cauti pe blogul asta ? :)):))

  3. Oricum ii un articol care nu isi are rostul. Au venit artisti celebri si la noi in tara si se trezesc unii sa comenteze aiurea. Da, este un pamflet dar tu vezi titlul pamfletului tau „minunat” ? Pe bune, ganditi si apoi postati articole de genul asta.

    • Cristina, ca sa nu iti spun ca esti proasta, incerc sa iti explic ce ai citit tu acolo. Se pare ca nu ai inteles. Deci, cretinii si cretinele ca tine, au crezut ca Avicii sunt o formatie. Ceea ce nu e adevarat. Eu sunt convins ca tu inca crezi asta, dar te asigur ca e doar un singur baiat. N-a facut nimeni misto de Avicii, am facut misto de oamenii ca tine, prin urmare te simti atacata chiar daca totul e o gluma. Ai inteles de ce esti proasta?

  4. Inca ma amuz cat de usor stii sa judeci oamenii fara sa ii cunost. Eu ma refeream la titlul articolului tau pt ca majoritatea judeca dup? aparente si nu toti citesc con?inutul. Dar ramai cu parerea si interpretarea ta ca eu nu am chef sa ma contrazic pe tema asta. La revedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here