Mami, doar in fund am facut sex.

0
2958

-Mami, am făcut sex, dar numai în fund.

-Dar vai draga mea, nu ești tu de vină, el e un măgar, hai să-l băgăm la pușcărie.

Cred că așa a decurs conversația între fată și mama ei. Pe scurt, că viața e scurtă. O fetiță de 12 ani, plină de hormoni, a simțit că-i lipsește ceva, o coadă. Așa că l-a rugat pe un băiat să facă sex cu ea dar nu oriunde, numai anal că părinții ei îi fac control regulat . Partea proastă e că mă-sa la fată a aflat și l-a dat pe băiet la poliție, omu are și 20 de ani, deci s-a cam supt  pentru că a fost reținut pentru 30 de zile. Dar vai ce pericol mare e ăsta, a făcut sex cu o minoră care a tras de el. Hai să-i lăsăm pe violatori liberi, și să arestăm pe unu care a făcut sex cu o fată la cererea ei. Să le arătăm noi la Români că justiția nu se joacă.

Bun, nu zic că a fost ok ce a făcut el, e minoră, poate el trebuia să dețină mai mult creier decât fata aia. Dar chiar și așa. Fata s-a rugat de el, l-a chemat să vină, și-a ridicat curu singură, poate și-a pus și singură lubrifiant. Ăla n-a silito cu nimic, ea a ridicat codița, ea s-a aplecat pentru om. Adică na, până la urma e bărbat, și știm cu toții cât de repede se dezvoltă femeile în ziua de azi, poate arăta și bine. Chestia e că ce a făcut el e ilegal, dar mi se pare absurd să-l arestezi pentru 30 de zile în condițile în care fata a vrut să facă sex cu el, fata s-a rugat de el, fata numai fata.

În luna iunie însă, fata, ceva mai îndrăzneaţă decât iubitul ei mai mare, i-ar fi propus acestuia o partidă de amor. Copila l-ar fi chemat pe Valerică C. la ea acasă, când părinţii şi fraţii ei plecaseră cu treburi prin Săveni. Copila de 12 ani i-a cerut iubitului de 20 de ani să facă sex anal, pentru a rămâne virgină şi mai ales pentru a nu fi depistată de mama acesteia. Zis şi făcut.

Mno, e corect? Omul ăla o să fie distrus pe viață.Și trecem peste faptul că e minoră. Atât am să vă spun…..EA L-A CHEMAT! EA A VRUT! EA A PROPUS! Condamn faptul că el nu a gândit, dar faptul că ea a insitat trebuie să conteze la ceva.

Articolul întreg îl găsiți aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here