Pizza Acrobatica, mai bine ar rămâne la acrobații.

2
539

Poate sunt eu ghinionist, poate așa trebuie să fie, dar eu mi-am furat-o a doua oară cu cei de la Pizza Acrobatica.

Într-o zi, plin de lene, m-am decis că cina mea va consta exclusiv din pizza, sătul de toate celelalte, am zis să încerc ceva nou. Și m-am decis la Pizza Acrobatica, că tot e pupată-n fund de online-ul clujean, așa că sun și-mi comand o pizza, care m-a dezamăgit din start pentru că am mâncat mai mult aluat, salamul și celelalte chestii erau concentrate pe mijlocul feliilor de pizza, pe site se oamenii se laudă că ketchup-ul este din partea casei, eu n-am vazut nici măcar o picătură, nu m-a deranjat, am și eu ketchup în casă. Am lăsat-o să treacă promițându-mi că nu mai comand de la ei pizza. M-am ținut de cuvânt până în seara aceasta, când, având pofta de niște paste, am zis să mănânc niște matriciana. Prins de mirajul oamenilor care laudă această pizzerie pe Facebook, am zis să le încerc pastele și am comandat matriciana care, surpriză, au venit cu carne de pui. Carne pe care eu n-o mănânc deloc. Deși pe site-ul lor scrie că în acel fel de paste se pune BACON.

Premii, cei mai buni, online-ul e cu voi, dar eu simt că e bătaie de joc când un om comandă un lucru și primește total altceva. Și așa am terminat-o cu ei pentru totdeauna.

 

2 COMENTARII

  1. Exista o explicatie :). Omul cu premiile, cel care coordona bucataria nu mai e acolo de ceva vreme. Asa ca, e usor de tras concluzia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here