Românii și homosexualii.

0
393

Titlul sună ca jocul ăla Dacii și Romanii, pe care l-am avut dar nu am știut să-l joc niciodată. Poate postez prea târziu despre chestia asta, numai că mai am și treabă, nu doar distracție, ciorna a fost făcută din prima zi.

Am văzut o ipocrizie zilele astea pe Facebook cum nu aș putea să văd nici în orașul ipocriților. Toți s-au colorat, toți sunt pentru libertate si pentru drepturile homosexualilor dar dau share la melodii cântate de Paraziții în care critică explicit homosexualii.  Cât căcat mănâncă românul pe Facebook? Până acuma n-am văzut pe nimeni să zică ”Bă, hai să susțin puțin legalizarea căsătoriei între persoane de același sex”-nimeni n-a zis asta, nimeni n-a dat nici măcar un share accidental, sau să-și schimbe poza accidental cu un curcubeu. Cunosc persoane care, atunci când venea vorba de gay, spuneau că nu e normal, că i-ar împușca și că homosexualitatea e o boală. Iar acuma, stau și mă uit pe Facebook ca bou și nu-mi vine să cred că omul brusc susține chestia asta, îi ridică în slăvi pe americani și, deodată, simte că așa ar trebui să fie. Ăștia sunt oameni dezinformați, oameni care critică homosexualitatea dar se uită la filme cu lezbiene, pentru că în mintea lor sunt lucruri diferite.

Atât de entuziamați sunt unii încât am senzația c-o să se fută și-n cur doar pentru a ne arăta cât de tare susțin ei legalizarea căsătoriei între persoane de același sex. Eu zic să frânați un pic entuziasmul, nu s-a legalizat în România, mai avem cale lungă până acolo.Sunt curvele astea pe facebook care nu fac altceva decât să urmărească ce e în trend și să posteze despre treaba asta. A câștigat Halep? Păi mie îmi place mult tenisul, chiar dacă n-am urmărit un meci în viața mea. A murit nenea ăla ce conducea cu viteză și era nervos? Păi eu sunt fan Fast & Furios de mic. Și tot așa.  Toți au susținut comunitatea gay dintotdeauna. D-aia e frumos cu românii, noi ne dăm cum bate vântul, cum e mai bine nene. Dacă Hitler a fost nazist și a fost ciumeg….am fost și noi naziști. Când treaba s-a împutit ne-am dat cu comuniștii. Când treaba s-a stricat și aici, ne-o sugem în democrație.. ideea e că noi suntem acolo unde e bine. Dacă vecinul mănâncă căcat și se dă la știri, noi mâncam căcat de mult și știam că e bun. Stai să-mi fac și un selfie când mănânc căcat, să vadă toată lumea că sunt în trend.

 

Pentru cei care nu mă citesc de multă vreme, precizez că eu am fost impartial mereu când a venit vorba de homosexualitate, mă doare-n cot dacă se căsătoresc sau nu. Pur și simplu nu îmi pasă, e viața personală a fiecăruia  și fiecare e liber să facă  ce vrea. Mie chiar nu îmi pasă. Așa că felicit comunitatea din america care a reușit o performanță istorică. Cred că multe țări vor adopta această lege pe viitor. Ceea ce e un lucru bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here