D-aia a prăbușit avionul, că avea bunic român.

0
474

Mă tot chinuiam eu zilele astea să înțeleg de ce a prăbușit omul acela avionul. Nu mi-a venit nimic în cap, poate era nebun, poate l-a suparat cu ceva un pasager, poate a văzut o tipă mai bună și a încercat să-i arate cum se conduce un avion cu ”volanul”, să vadă și duduia că nu e diferența nici când vine vorba de ”volanul bărbatului”. Bine, nemții au zis că avea ceva probleme la căpuț. De fapt, asta a și fost varianta oficială, numai că, un ziar mai mic din Germania, a ținut morțiș să spună și lumii întregi că nebunul ăla a avut un bunic sau străbunic român. Foarte relevant, foarte relevant, vă spun. Acuma altfel o să decurgă ancheta, dacă nu se afla că bunicul lui e din România, era prea ciudat, că un neamț pur sânge n-ar înnebuni el așa de tare încât să prăbușească un avion.

De fapt, nici Hitler, Himmler sau alți nebuni care au ucis milioane de oameni, n-au fost germani sută la sută. Știu eu exact cum a fost. Hitler a avut un stră-stră-stră-stră(mulți de stră)bunic dac, care a trăit pe lângă Sarmisegetusa. Când romanii ne-au cucerit, a venit și un evreu, un fraier care a ajuns prin armată pentru că i-a pupat în cur pe romani. Am și niște informații că el l-ar fi vândut de fapt pe Isus, dar despre asta altădată. Bun, evreul ăla ajuns pe lângă Sarmisegetusa, l-a văzut pe străbunicul(cu mulți de stră) lui Hitler și i-a dat o palmă. Că i-a și zis străbunicul lui Hitler:

-De ce dai, bă, că nu ți-am făcut nimic.

-Păi trebuie să știi cine e șeful pe aici acuma, că noi evreii vom conduce lumea.

-Ce vorbești băăăăă sclavete, zise străbunicul lui Hitler. Ai să vezi tu în viitor, că o să am eu un strănepot, care o să se nască în Austria, dar o să conducă Germania și o să-ți omoare toată nația, lua-ți-aș cârlionți-n spadă.

-Pleacă bă,  locuitor a unei viitoare țări plină de țigani. N-are toată familia ta ce să-i facă poporului meu, pai noi suntem cu Dumnezeu, fraiereee.

O ardeau așa mai pe manele ei prin perioada aia. Deci, Hitler se trăgea din Daci, de-aia a comis el acele atrocități, că i-a dat ăla o palmă lu străbunicu, nu că a vrut el să cuerească lumea. Este că tot ce am zis eu aici are relevanță mai mare decât știrea aia absolut tâmpită?

Nu știu de ce au ținut morțiș să  spună că are strămoși români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here