Noi suntem sclavi oricum ai lua-o.

0
458

La inceput, cand am urmarit filmuletul, m-am enervat. Dupa care am stat si meditat putin asupra lui. Chiar daca o spune intr-un mod complet imbecil, cuvintele lui au un sambure de adevar. Adica da, ca sa schimbam ceva trebuie sa-i radem pe toti. Dar cred ca schimbarea trebuie sa vina din randurile noastre. Adica sa scapam de tineri care „nu neaparat manele, da ceva sa placa la toata lumea”, tineri care idolatrizeaza niste interlopi pentru ca au facut niste bani cu femei la produs prin Frankfurt.  Ok, SOV are dreptate, n-avem masina, n-avem bani. Se inseala la faza cu curvele, frate curve gasesti si in desert. Deci asta cu nici femei n-aveti nu se aplica.

Trecem peste bascalie si nu stiu de ce, dar omul cam are dreptate. E ok, e un hot, un nenorocit, nici mie nu-mi place de el, dar e adevarat ce spune…..ceea ce producem noi, culeg ei.

E simplu, elegant, cat de cat. Daca n-ai chef sa te uiti la filmulet, iti las declaratia. Cred ca are ceva partid, ca altfel nu-l vad eu in masura in care sa spuna tinerilor ce sa faca, ca nu a fost el usa de biserica. Oamenii inca mai dorm cu mana pe caine pentru ca altii au grija de banii lor……if you know what i mean.

Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, luăm noi. Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel rămân mai puțini muncitoti care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here