Pentru ca asa vrea orice produs electronic pe care-l am?

2
462

O scurta recapitulare. S-a bulit windows-ul, am incercat sa-l reinstalez de 4 ori, cu patru sisteme diferite fara succes. Nu-i nimic, am trecut peste si am ramas cu ubuntu, care e acceptabil.
Numai ca, astazi, tableta mea s-a gandit sa intre in hora defectiunilor. Am un samsung tab 2, o folosesc doar pentru citit si ceva navigare ocazionala pe „interweb”. Asta pana astazi, pentru ca acumulatorul nu se mai incarca, apare un x rosu pe baterie si e pa, nu intra curent deloc.
Ca sa fie necazul complet, nu am garantie si nici dorinta sa o repar, cred ca am sa trec la un tab 3 sau 4, poate de 10 inci, sa vad mai bine scrisul. Exista, totusi, o parte buna-cand e stinsa se incarca, poate e de la soft si o resetare sau o resoftare o sa repare problema.
In rest, pentru mine singurele tablete agreate sunt cele fabricate de samsung. Restul sunt prea slabe si prea doritoare de service.
Si ca sa nu imi dau singur peste nas cu fraza de mai sus, va spun ca tableta e folosita  de colegul meu cand eu nu o folosesc, adica el o foloseste des si a tinut-o mereu in priza. Sunt destul de sigur ca asta e cauza defectiunii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here