Câteva chestii care sunt la modă.

0
407

1. Observ că e absolut necesar să-i faci cu ou și cu oțet pe evrei, să negi holocaustul și să-i acuzi că sunt niște plângăcioși din cauza asta. Oamenii au tendința să protesteze pentru orice. Dacă Israel ataca o insulă nelocuită, nici măcar de animale, oameni care nu au ce face acasă, se pun pe protestat, pentru că distruge…………aerul care înconjoară insula.

2. Toți suntem patrioți care iubim țara. Mai nou, o prostituată din Moldova a scris pe facebook că și-a luat cetățenia română doar pentru a putea călători mai ușor. Toți au sărit ca arși, că vai doamne cum e posibil așa ceva. Alo, noi am face același lucru. De fapt, cunosc persoane care automat și-au găsit ceva rudă maghiară, doar pentru a obține și cetățenie maghiară, ceea ce le-ar ajuta la munca pe care o prestează în Germania. Chiar și eu mă gândeam cum să-mi las o colegă de facultate gravidă, iar înainte cu o lună să nască, să mergem în concediu în America și să-l facem cetățean pe copil. Te gândești la toate variantele. Eu, de exemplu, aș renunța la cetățenia română dacă mi s-ar oferi o cetățenie în vestul Europei.

3. Să îți placă tenisul, mai nou să-ți placă handbal-ul de mic. E clar, românii sunt ca suporterii echipei steaua. Când e bună, e a noastră, când e proastă….dă-o dracu, ca nu-mi dă de mâncare. Așa și cu celelalte sporturi. Vai de mine cum ne duce Simona Halep numele peste hotare, cum ne face cunoscuți. Dar până să ajungă să fie bună, n-a băgat-o nimeni în seamă. Dar e frumos, de mici e uităm la Tenis și Handbal. Abia aștept să revăd statusuri pe facebook cu ”Hai Simonaaa!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here