Top 10 jocuri pe care aș vrea să le văd transformate în film.

2
625

De multe ori regăsim scenarii demne de un film într-un joc, poate chiar mai bun sau mai spectaculos. Am jucat multe jocuri, unele atât de bune încât m-au lăsat fără cuvinte. Și totuși, producătorii de la Holywood se feresc de transformarea lor în filme, chiar dacă acestea au o bază de fani de zeci de milioane de oameni.

Mai jos găsiți topul jocurilor pe care eu le-aș vrea să le văd și pe marele ecran.

Assasins Creed.

Este, probabil, cel mai bun joc făcut vreodată, cu o poveste interesantă și caractere legendare. Despre punerea lui pe marile ecrane se vorbește de vreo 2 ani încoace, însă nimic nu este cert. Se spune că Michael Fassbender o să  joace rolul principal, dar mai mult de atât nu se știe.

Mass Effect.

Aici am putea avea o trilogie. Este un joc cu o poveste complexă și interesantă, un personaj principal puternic și carismatic. După mine, este cel mai dur personaj pe care l-am văzut într-un joc. Adică cine ar mai putea să bată la fund orice extraterestru din toate galaxiile cunoscute de oameni în acel joc?  Totuși, nici nu s-a vorbit vreodată de punerea lui Shepard într-un film.

Ninja Gaiden.

Tuturor ne-au plăcut filmele cu ”ninjalăi”, Ninja Gaiden este un joc de succes, cu o poveste  care nu te lasă neapărat fără suflare. Dar aventurile lui Hayabusa ar da bine pe marele ecran.

God of War.

Este jocul pe care nu l-am jucat niciodată, din păcate. Spun asta pentru că sunt fascinat de el, am urmărit ore întregi de gameplay și storyline pe youtube. Este povestea lui Kratos și drumul pe care-l urmează pentru a ajunge zeul războiului. Cred că ar ieși un film de box office dacă ar avea un scenariu bine scris.

Infernul lui Dante.

Știm cartea, știm jocul și știm desenele făcute după joc. Dar cred că tot mai bine ar da un film care să ne prezinte călătoria lui Dante în adâncurile iadului.

Metro 2033

E o serie de cărți scrisă de Dmitry Glukhovsky, foarte bune din ce am auzit, n-am apucat să le citesc, dar am jucat Last light, un joc cu o poveste foarte bună, o lume post-apocaliptică care mi-a dat fiori.

Splinter Cell

Cel mai bun joc stealth pe care l-am jucat. Mi-a plăcut mult și povestea și, cred că, dacă ar ajunge pe marile ecrane, am avea un nou James Bond, poate mai puțin stilat.

Wolfenstein

Jocul copilăriei. Îmi amintesc cum îl jucam pe un pc 4,86 când aveam orele de informatică. Mi-a rămas în suflet pentru asta. Dar nici povestea lui nu lasă de dorit. Așa că, sunt sigur că un film având la bază povestea din Wolfenstein ar avea un succes imens.

Fable.

Am jucat doar Fable III, mi-a plăcut enorm universul alternativ  în care a fost poziționat jocul. Povestea este la fel de bună. La fel, cred că ar ieși un film destul de bun de pe urma jocului.

Dishonored.

Din nou univers alternativ, mi-a plăcut mult să-l joc. Povestea nu e rea, dar nici formidabilă. Totuși, aș plăti bilet să văd filmul.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here