De ce să nu-ți modezi consola.

2
573

Eu o am modată, așa am cumpărat-o și, după ce am petrecut aproape un an cu ea, pot să spun cu mâna pe inimă că aș fi preferat să dau banii pe jocuri. De ce? E mult mai simplu și e stres free. Nu vreți să știți ce înjurături s-au coborât și ce nervi am avut când am văzut că nu reușesc să fac Call of Duty Ghost să meargă.  Jocurile piratate nu merg mereu, sau merg doar pe jumătate, așa cum mi-a mers Medal of Honor. Plus de asta, dacă ai consola modată nu te poți juca online, și e o adevărată plăcere să-ți înjuri partenerul de Fifa când îți dă gol.

Singurul impediment pentru un gamer este faptul că s-a născut în România unde jocurile bune sunt scumpe. Da, pentru un tânăr care câștigă 800 de lei este cam greu să cumpere un joc cu 300.

Așa că majoritatea recurg la console modate, dar care îți dau bătăi de cap. Acuma aș prefera să am 5 jocuri pe care să le joc cu plăcere și fără stres că n-o să mai meargă la următoarea pornire, decât să fac o sută de chestii și chichițe speciale pentru a-l putea rula.

 

2 COMENTARII

  1. Asa este. Ca sa nu mai zic de experienta neplacuta de a avea un Wii modat, care s-a ars! A iesit fum din el… Si inca mai era in garantie. 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here