Rapid în Liga 1.

0
511

E veche știrea, dar eu sunt Rapidist și mă simt obligat să vorbesc puțin despre asta. Conducerea Rapidului este exact ca guvernul României. Promisiuni zilnice,  fără rezultat. Zilnic vine un investitor nou care dorește să facă o mega echipă din Rapid. Sunt doar prostii, nu cumpără nimeni o societate plină de datorii.

Cât despre suporteri…..s-au stricat, se bat între ei, se înjură și fac mereu scandal, promovând violența în rândul spectatorilor. Eu am fost 2 ani de zile membru în galeria Rapidului, în sensul că am fost la toate meciurile la care am avut ocazia. N-am făcut parte din nicio grupare și nici n-am fost violent. Tot ce am făcut a fost să cânt și să încurajez echipa. Nu sunt de acord cu violența, accept înjurăturile, că de-aia suntem pe stadion și parcă n-are farmec dacă nu dai ”mure” stelei.  Dar cu bătaia, inclusiv cu alți suporteri rivali,  nu sunt de acord și nu-și are rostul, până la urma e doar un meci de fotbal iar eu nu am nimic de câștigat dacă Rapidul câștiga campionatul, poate doar puțină mândrie și ocazia să fac puțin mișto de steliști. Dar în rest nu merită să-ți faci stres sau nervi. Au trecut perioadele în care urlam sau în care plângeam pentru echipă. Am plâns în 2006 când Steaua elimina pe nedrept rapidul din cupa Uefa, dar atât.

Cât despre faptul că trebuie să plătești pentru a vedea meciurile din Liga 1 mă lasă rece. Cine naiba ar plăti să vadă niște echipe slabe? Eu unul nu. Rapidul a ajuns în Liga 1, dar va fi greu pentru ei să rămână. Oricum, este un plus de imagine pentru fotbalul românesc, despre Rapid poți să spui orice, dar nu poți spune că nu face spectacol, dacă nu pe teren, măcar în tribune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here