Dacă te înșeală femeia, cine e de vină?

4
570

Ea sau bărbatul care a ajutat-o la săvârșirea ”crimei”? Întreb pentru că observ în ultima perioadă un ”trend” foarte prost în rândurile bărbaților. Adică tind să acuze, în cazul în care e înșelat, bărbatul- pe care-l și amenință cu bătaia. Că na, altfel de ce am mai fi bărbați dacă n-am amenința pe unu că-i rupem capul.

Din ce știu eu, înafara violului, un bărbat nu prea poate să-i atingă cireșica femeii, doar dacă e lăsat de ea. Și-n cele mai multe cazuri este lăsat. Nu discutăm motivele pentru care femeia te-a înșelat, o lăsăm pe altădată.

E o idioțenie imensă să afli că femeia a rupt boscheții cu altul, iar tu  în loc să-i muți maxilarul femeii cu un buchet de flori aplicat bine în gură, îl cauți ca ultimul gunoi și disperat pe bărbatul care s-a întâmplat să fie la locul potrivit și i-a lărgit peștera femeii tale.Femeia înșeală pentru că vrea. Bărbatul n-are absolut nici o vină, pentru că suntem bărbați și am face sex cu orice femeie care s-ar arăta disponibilă.

Acuma și partea practică a articolului :)). Pe scurt că e dimineață.  Deci, se ia una bucată domnișoară, care face sex cu una bucată băiat, iar o altă bucată băiat află.  Dar cum află? Femeia merge acasă, ăla nu bănuia nimic, dar hormonii femeii o iau razna(cred, doar îmi imaginez aici) și-i spune nefericitului că și-a tras-o cu unu pe care l-a cunoscut la o porție de băut alcool sau tras niște substanțe foarte interzise pe nas. Ce face nenea respectiv, care nici nu e cetățean român? Mă amenință că vine de la 1000 de km depărtare să-mi rupă capul pentru că am fost bărbat și i-am dus femeia pe culmile orgasmului.  Deci vă dați seama? S-a dus neprihănita acasă, i-a zis lui nenea acela că s-a culcat cu altu, fără s-o oblige nimeni, cu voia și insistențele ei, iar omul nu se enervează pe ea, se enervează pe mine.

Păi logic, nu? Că doar noi suntem niște vrăjitori care pot vrăji orice femeie. Ea este sedată, de fapt, nu că ar fi vrut s-o facă, nici în prima seară, nici în următoarele săptămâni, aproape seară de seară, până când a ales să plece în vacanța de paște puțin mai repede. În altă ordine de idei, un străin amenință să rupă capul unui român, în țara lui, în orașul lui, în casa lui. Păi chiar așa slabi părem în ochii străinilor?

Țin să menționez că povestea este strict fictivă :))), m-am pus eu personaj ca să pară mai reală, cu toții știm că eu mă păstrez pentru noaptea nunții, deci sunt virgin.

4 COMENTARII

  1. Adica sa inteleg si eu mai bine: femeia face sex pentru ca vrea si are chef, iar barbatul e un sumplu si amarat de obiect pe care si-l alege de pe raftul din baie si il foloseste dupa bunul plac. El saracu nu are nici o vina….Tind sa cred ca intr-adevar ai dreptate in ceea ce priveste virginitatea ta. Esti virgin in gandire… cel putin !!!!

    • cred ca nu ai inteles ideea. barbatii ar face sex cu orice femeie la orice ora. Subiectul era altul. Era despre faptul ca barbatii dau vina pe ceilalti barbati atunci cand prietena ii inseala, dar niciodata pe ea. Adica e destul de clar ca femeia a afost de acord sa faca asta, altfel s-ar fi numit VIOL. Ce ai scris tu acolo n-are legatura cu articolul.

      Ai inteles? Simpatico!

  2. Indiferent de ce parte esti, tot e naspa… Daca esti cel inselat, chiar daca e vina femeii care te-a inselat si te iei in special de ea, nu poti sa nu te iei si de ala pentru ca la nervi nu mai stai sa analizezi cine e vinovat si in plus uneori inculpatu’ stie ca ea era intr-o relatie. Daca esti cel cu care inseala nu vrei sa ai de-a face cu prietenul ei pentru ca pana la urma nu tu i-ai promis sa-i fi fidel si nici nu ai fortat-o deci nu iti arde sa te iei la bataie cu ala daca se ia de tine. Oricum ai da-o nu pici bine… Si in situatia ta fictiva ii spui clar ca ea l-a inselat si tu nu ai stiut ca are pe cineva si daca chiar vrea sa vina il trimiti inapoi mai colorat spre vinetiu; asta daca esti in stare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here