O de-aș avea eu limbi o mie.

5
614

Nu mă leg de religie, nu mă leg nici de tanti, deși m-aș lega de ea o dată, if you know what i mean….. Dar mă tot gândesc:

Ce naiba vrea să facă cu o mie de limbi? Să  sugă o mie   %$^&$$^&  deodată   …..ar fi răspunsul pe care l-ați da toți, perverșilor!

-Poate fata vrea să lingă o mie de înghețate deodată;

-Să-și sărute copilul de o mie de ori cu buze diferite;

-Să mănânce 1000 de feluri de mâncare în același timp;

-Să poarte o mie de culori pe buze;

-Să cânte pe o mie de voci;

-Să vorbească pe o mie de limbi simultan;

-Să bea o mie de sucuri;

-Să sufle simultan într-o mie de lumânări;

-Să vorbească la o mie de telefoane;

Sunt atâtea, dar nuuuuu, primul lucru care mi-a trecut prin minte, și sunt sigur că și ție, a fost că vrea să sugă o mie de %$^$^%$, asa-i?

V-aș spune și eu ce as face cu o mie de limbi și o mie de buze…..dar e sâmbătă, imediat învie Iisus, am auzit că anu ăsta învie deodată cu cel al catolicilor. Na hai să vă zic, nu mă pot abține….Eu aș mânca o mie de chifteluțe marinate ca la Bucovina. Că tot v-am ținut în misterul ăsta :)))))))))) trebuie să vă spun ce vrea ea să facă cu o mie de limbi și o mie de buze………Să-l laude pe Dumnezeu, păcătoșilor……….

În altă ordine de idei, am ascultat melodia de vreo 7 ori, serios, îmi place! Linia melodică, bineînțeles.

 

 

 

5 COMENTARII

  1. Sa iti fie rusine pentru acest articol mizerabil.Vorbesti in necunostinta de cauza.Ai jignit pe un copil al lui Dumnezeu.Sa stii ca Dumnezeu pedepseste pe cei care isi bat joc .Inca o data sa iti fie rusine ,Dumnezeu sa iti dea intelepciune ca ai nevoie.

  2. Victore…eu nu vad un articol mizerabil.No’ acuma ca tot omul ne mai gandim si noi pacatuind .Oricum ,melodia e faina….si cantareata la fel. Doamne iartama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here