Cum sună un retardat torturat….

3
575

Cam așa.

Știu că nu v-ați uitat la tot, nici eu n-am putut. Dar întrebarea firească, întrebarea care mă roade pe dinăuntru este: UNDE NAIBA A GĂSIT O ASEMENEA BUNĂCIUNE SĂ-I JOACE ÎN VIDEOCLIP?!

Cu vocea aia nu-l suportă nici mama lui, dapăi o femeie cu niște airbag-uri foarte generoase și un portbagaj foarte încăpător. Cum? Cum? Eu întreb pentru că în ultima perioadă am pierdut contactul cu realitatea proștilor și vă dați seama că a scăzut numărul femeilor pe care le aburesc doar o singură noapte producându-le orgasm cu cele o mie de limbi și buze pe care aș vrea să le am.

Glumesc, bă, glumesc.

3 COMENTARII

  1. Mai omule,tu chiar nu intelegi ca femeile din ziua de azi sunt proaste ca noaptea ?! Nu te lasa pacali de aspect. Da, sunt foarte frumoase, tot ce vrei, dar fizicul este INVERS proportional cu sufletul si cu creierul….

    Cu cat sunt mai frumoase, cu atat sunt mai curve, materialiste si inculte. Asta este situatia si trebuie sa intelegem odata toti barbatii, ca nu mai sunt sanse la altceva, decat la curve. Si sincer, eu nu ma pot multumi cu atat, dar nu am ce face….

    Poftim „femeie” :

    http://www.muligambia.com/2014/02/19/79677/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here