Cam ăsta e nivelul țării.

9
735

Știu că omul merge doar la  țară, știu că doar bătrâni, știu că sunt cazuri singurlare…..sau nu.Asta pentru că sunt o grămadă de întrebări pe care le pune de atâta vreme, dar oamenii parcă sunt mai proști ca de obicei.

Adevărul este că acesta este nivelul la care suntem. Așa au crescut, așa a fost să fie.  Ai crede că nu e important, că nu contează. Dar ăștia au drept de vot, sunt oameni care votează cu primul care ajunge cu uleiul și făina la ei. Sau cu ăla care dă mai mult. Sunt oamenii care urmăresc Acces Direct sau La Măruță, sunt oamenii care l-au ținut pe ”Dan Diaconescu în direct” în viață. Sunt oamenii care-i încurajează pe preoți să ceară tot mai mulți bani. Sunt oamenii care-i țin obișnuiți pe doctori să primească șpagă.

Cu alte cuvinte, sunt oamenii care țin evoluția socială pe loc. Poate că a sunat puțin mai dur, dar așa văd lucrurile.
https://www.youtube.com/watch?v=DQw6xwjYVgU

 

9 COMENTARII

 1. Imi plac articolele tale, daca nu toate, marea majoritate, dar cu asta m-ai dezamagit tare. Te-ai inscris la categoria oamenilor pe care o urasc aproape cel mai mult, cei care cred ca sunt inteligenti comentand despre prostia altora, nerealizand ca este ironie, sarcasm sau au fost platiti sa faca pe prostii. Adica, tu chiar nu realizezi ca aici si la emisiunea asta in general sunt pusi sa spuna asa? Se vede clar dupa cum vorbesc, cum se exprima, cum isi dau cu parerea, ce replici zic… Este cat se poate de evident! Si chiar daca nu ar fi pusi sa zica asemenea aberatii, iti dai seama ca au gasit astea 3-4 persoane rupte de realitate din 100 altele pe care au mai intrebat. Nu mai zic de toti aia care considera ca articolele de pe Times New Roman sau mai stiu eu ce site de pamflet sunt adevarate, aia sunt niste retardati in adevaratul sens al cuvantului, asa ca te rog sa nu li te alaturi. Data viitoare cand vezi ceva care pare prea de tot, spre exemplu prostia unor persoane, asigura-te ca nu e doar o facatura pentru amuzament.

   • Razvan e coleg cu mine. Nici vorba de asa ceva, nu se pune problema sa ii plateasca!!!
    Pur si simplu ii cauta. In fiecare dimineata, de luni pana vineri, ia masina si pleaca in „cautarea” lor. Sunt zile in care are bombe, sunt zile in care nu aduce nimic… nicio „prospatura” 🙂

  • Da, totul e o facatura, domnu X. Eu de exemplu sunt bogat putred, am o viata frumoasa doar ca ma prefac ca-s trist… Bai cretinule, tu esti dovada ca Daniel are dreptate, si nici nu pricepi asta !

   Deh, prostul nu poate pricepe ca e prost…

   • Ai vorbit cand trebuia sa taci… Ce legatura are ce aberezi tu cu ce am zis si am crezut eu despre acel videoclip, care s-a dovedit a fi real, spre deosebire de multe altele care nu sunt? Esti genul de om care crede ca totul e asa cum pare si nimic nu poate fi aranjat. Sa stii ca si aia in filme cand mor, mor pe bune!!! Dar daca ma uit la ce postezi pe facebook, imi dau seama cat de incuiat esti.

 2. 😀 … si unde mai pui ca acum educatia ptr tineret este ca apa si uleiul, nu sunt compatibile de niciun fel 😉 … asa ca din astea o sa tot vezi decenii de acum incolo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here