Bă, dacă Dumnezeu i-a cerut să decapiteze copilul… eu zic s-o iertăm.

5
476

Că na, e mână divină la mijloc și nu ne putem băga noi, niște atei care nu știu adevărul despre dumnezeul care există dintotdeauna, numai că noi am aflat de el acum 2 mii de ani. Dar să nu facem din acest articol o chestie religioasă. Ups, nu pot. Pentru că o idioată îndoctrinată și-a tranșat bebelușul cu un satâr pentru că așa zice în biblie.

„Pe perioada anchetei, femeia a invocat versete biblice din Vechiul Testament care spun că «dacă îl iubeşti pe Dumnezeu, iubeşte-l pe aproapele tău şi oferă-l jerfă»”, a afirmat, sâmbătă, procurorul.

Se pare că a uitat de porunca să nu ucizi și, aparent, religia îi permite să-și omoare copilul cu mențiunea că trebuie să-l poarte nouă luni în pântec. Dragostea e mai importantă, e drept. Dar nu cred că trebuie să învinuim religia………Ba daaaa, trebuie, pentru că sunt oameni mai dereglați la frecvență care pur și simplu o iau razna când încep să frecventeze sau să asimileze pasaje din Biblie. Am avut un caz acasă în care femeia, bogată de altfel, invita vecinii în casă oferindu-le cadou tot ce-și doreau ei. Eu sper ca rezultatele să fie de partea ei, adică să rezulte că e nebună, altfel biserica Penticostală o să aibă probleme serioase de imagine.

Ah, și referitor la pasajul din Biblie. Doar pe copilul mic l-a iubit de l-a oferit ca ofrandă? Că mai avea doi în casă, dar i-a trimis în altă cameră, asta e o mamă care face diferențe. Și dacă Dumnezeu nu e mulțumit de jertfă? Mai decapitează pe unu? În fine, zilele astea au fost lovituri după lovituri în religie. Asta pentru că o copilă, îndoctrinată și aia, de data asta de ortodocși, a fugit de acasă să se călugărească. Bă eu am ciudă pe ”eștia” de la mănăstiri. Am văzut o călugăriță foarte frumoasă și sunt sigur că se produc niște chestii ”necurate” acolo. În fine, ideea este în felul următor: Călugării au parte de punani proaspăt și neatins de nimeni.

În altă ordine de idei……Mulțumim, TATĂ, că faci curățenie în România, Tată.
http://www.youtube.com/watch?v=WrNwbNgCooY#t=15

5 COMENTARII

  1. deci mi sa facut pielea de gaina. cati prosti TATA sa moara mortu TATA ca sunt multi TATA si prosti TATA =))
    cat de prost sa fi sa traiesti ca un sclav (sa cauti acceptare pentru ceea ce esti si cine esti cand nu iti trebuie de la nimeni, sa fi multumit cu tine insuti nu sa iti zica o divinitate ca esti ok sau nu) pentru o fiinta divina invizibila si inexistenta si manipulat de de niste BORiti mafioti !!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here