Job-ul de vis.

0
369

În primul rând, trebuie să vă spun că urăsc cuvântul Job. Nu-l folosesc, nu suport să-l aud.  Dar n-aveam ce alt titlu să-i dau articolului. Nu puteam să zic Locul de muncă de vis. Parcă sună a retard.

Știu că e deja clișeu, dar pentru mine locul de muncă ideal ar fi cel în care ar trebui să călătoresc mult ,prin toată lumea. Știu că dăunează sănătății familiei. Asta în cazul în care vrei să-ți întemeiezi o familie. Numai că, situația tragică din ziua de azi, vorbesc despre situația în care nu mai poți avea încredere în nimeni, mai ales în femei, nu m-ar împinge să-mi întemeiez o familie prea curând. Dar nu se știe niciodată de unde sare cupidon și-și înfige săgeata aia nenorocită, lăsându-te să te îndrăgostești de o bagaboantă.

În fine, sunt o groază de țări pe care aș vrea să le văd. Thailanda pentru prostituatele ei :))), Brazilia pentru femeile cu fundul mare, țările din Africa pentru……………..și aici m-ați pierdut că nu prea am ce să văd în Africa. Știu că sunt peisaje și toate cele, dar mai știu că sunt boli, traficanți de droguri care te vor omorî doar din plăcere și alte porcării.

Numa zic, dacă n-are cine să vă facă treaba pe planetă, pentru că angajații voștri s-au însurat de tineri ca proștii, eu sunt disponibil din vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here