Rromii au început să fure și în America.

6
663

Un copil de câțiva anișori a furat bicicleta unui American. Totul s-a petrecut în orașul Houston. Rromii, când au fost confruntați, s-au pus pe bătaie, că deh…….așa se face în România.

În curând, din cauza lor, n-o să ne mai suporte toată planeta. Ce mă macină pe mine cel mai tare, este modalitatea în care au ajuns ăștia în America. În condițiile în care un student se chinuie să obțină o viză pe timp de vară, ăștia locuiesc acolo. Cum naiba? Cum au obținut viza? Cum au ajuns? E destul de greu, nu e ca și cum ai fugii în Germania. Eu, cu facultate terminată, master aproape terminat, fără cazier și român 100%, am șanse egale cu zero să primesc o viză. Dar ăștia sunt bine-merci în Houston.

Câteodată te gândești că măsurile extreme sunt cele mai bune.

SURSA

6 COMENTARII

  1. prin 2006 am incercat sa optin viza cu contratc de munca si cazare plus masa asigurata, pentru 6 luni… nici nu au stat dee vorba la ambasada inainte sa ma intrebe de ce vreu sa ajung acolo deja pusese stampila de refuz in pasaport. Pe mine personal ma scoate din sarite sa vad ca astea sunt acolo si pe mine nu au vrut sa ma lasa, incredibil! viata chiar bate filmu!!!

  2. hehe, tocmai aia-i ideea, mai au nevoie si de baieti rai, ca sa aiba un motiv in plus pentru alocarea de sute de mld de $ ptr securitatea americanilor 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here