Sighișoara, tărâmul oamenilor de succes.

0
444

Titlul este ironic. Am cunoscut mulți oameni din Sighișoara, majoritatea mi-au lăsat un gust amar. Nu doar mie, ci și altor oameni din anturajul meu. Oamenii din Sighișoara sunt superiori, cel puțin în concepția lor. Nu există lucru despre care ei nu-și pot da cu părerea, având, bineînțeles, dreptate. Doar sunt din Sighișoara.

Acuma nu vreau să se înțeleagă greșit, n-am nimic cu nimeni, n-am nimic cu Sighișoara. La urma urmei, e orașul care oferă prostituate pe raza noastră :))). Doar că dintre toți Sighișorenii, prea puțini mi-au lăsat o impresie plăcută, asta pentru că ei sunt un fel de Timișoara a Ardealului. Se cred superiori, dar dau cu bâta-n baltă cât ai zice pește.

Și pentru că vorbeam de Sighișoara, vă ofer ultima idioțenie apărută în orașul populat de oameni cu o inteligență ieșită din comun:

Taxa pentru muzică în local. Ai venit să mănânci o pizza? Foarte bine, dar noi  îți punem muzică, probabil de tot căcatu gen Elena Gheorghe, și o să plătiți 5 lei de persoană că ați ascultat. Chiar dacă nu îți place, chiar dacă n-o asculți, faptul că ești în local și muzica a mers, te costă 5 lei.

Acest articol nu se adresează oamenilor normali din Sighișoara, care sunt din ce în ce mai puțini.

FOTO VIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here