Te rog să mă ierți că nu ți-am spus ”La mulți ani”, necunoscutule.

0
388

Până să-mi deschid blogul, aveam în jur de 200 de prieteni pe Facebook, pe majoritatea îi cunoșteam. Chiar dacă nu-i pot numi prieteni, m-am întâlnit cel puțin o dată cu ei. Deci aveau tot dreptul să fie prietenii mei.  De când am blogul, am văzut că am peste 500 de prieteni. Asta în condițiile în care nu dau accept la oricine. În fine, pentru că nu mi-am făcut pagină de Facebook, am decis să-mi pun profilul meu, oamenii îmi pot urmării activitățile, sau îmi pot da cerere de prietenie. Nu mă deranjează, chiar îmi face plăcere.

Pagină de Facebook nu mi-am făcut pentru că nu sunt genul. Adică, nu am nici notorietatea, nici urmăritori atât de mulți încât să-mi mai fac și pagină. Decât să am 300 de oameni care mi-au dat like la pagină, mai bine am 300 de prieteni pe profil.

Bun, sper că s-a înțeles de ce nu am pagină, pe viitor nu mai întrebați.

Eu voiam să ajung la altceva. Așa cum spuneam, prietenii mi-au crescut cu câteva sute. Bineînțeles că n-am vorbit cu toți, majoritatea intrau pe mine și-mi spuneau că le place blogul și de aceea mi-au dat add. E ok, foarte bine. Numai că, astăzi, o gagică cu care n-am schimbat absolut nicio vorbă, niciun poke :)), nimic, intră pe mine foarte revoltată și-mi spune că sunt un măgar că nu i-am urat să trăiască foarte mult. Era ziua ei, iar eu, un măgar notoriu, mi-am permis să nu-i spun La Mulți Ani. I-am zis că îmi cer scuze, dar n-o cunosc, nu aveam de ce să-i urez. A zis că e de datoria mea, dacă cineva mă citește, să-i urez cititorului meu la mulți ani.

Acuma mă gândesc serios să scriu la sfârșitul fiecărui articol ”LA MULȚI ANI”. Nu știi ce cititor are ziua de naștere și se simte ofensat că nu i-am urat, chiar dacă nu-l cunosc.

În fine, domnișoară, îți urez la mulți ani, cât mai multe orgasme și, dacă ești cuminte, poate te primesc în patul meu pentru o noapte.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here