De ce nu înțelegi?

1
392

Eu am o problemă destul de mare când vine vorba de mâncare. Nu suport peștele, sub nicio formă, poți să-l gătești cu aur și să mi-l oferi întins pe Monica Belluci.  Ba mai mult, poți să-mi spui că, dacă-l mănânc tot, o sa am ocazia s-o duc pe Monica în al nouălea cer. Tot am să te refuz. Nu suport peștele, mirosul, gustul, îmi provoacă greață char și gândul la el. Nu de puține ori se întâmplă ca amicii mei să râdă de mine, spunându-mi povești cu pești, știind că eu o să mă schimb la față, mereu fiind aproape să vomit.

Nici cu puiul nu mă înțeleg, recent am început să mai mănânc, dar doar de la KFC, în rest nu-l accept, în niciun caz dacă e aripă sau pulpă. În fine, ori de câte ori spun cuiva că nu mănânc carne de pește sau pui, aud aceeași propoziție: ”Nu ai mâncat o ciorbă făcută de mine” sau ”Nu ai mâncat așa cum îl prepar eu.”. Oamenii chiar nu înțeleg că eu dacă mănânc, mi se face rău și vomit.

Dar nuuuu, ei insistă în prostia lor, încearcă, încearcăăăă. Nu încerc, boule! Am să vomit. Nu înțeleg de ce toată lumea crede că face cea mai bună mâncare și, implicit, eu am să fiu super încântat când am să le mănânc peștele.

Ca să înțeleagă toată lumea, poți să mă duci într-o cameră unde mă așteaptă: Rihanna, Monica Belluci,Ruby,Nena și toate femeile frumoase din lume gata să mă satisfacă dacă am să mănânc pește. Vă spun de pe acuma că n-o să se întâmple. Asta pentru că îmi prețuiesc sănătatea mai mult.

Deci nu, n-am să-ți încerc peștele pregătit de tine, poate să fie cel mai bun din lume, pentru mine nu există.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here