Black Friday dezamăgitor?

8
644

Față de anul trecut, unde chiar am văzut reduceri, anul acesta m-a lăsat cu un gust amar.  Evomag a făcut o harababura, totul era vraiște și mi-am pierdut 5 minute căutând un produs pe care mi l-am dorit. În schimb, Emag, a stat mult mai bine la ambele capitole, și la structura și funcționalitatea site-ului, cât și la reduceri.

Dacă la Evomag am găsit un SSD de 60 GB Kingston la prețul de 200 de lei, la Emag, același Kingston, același model, dar de 120 de GB a costat 250 de lei.  M-am trezit la 7 dimineața pentru a-mi achiziționa un SSD, am avut un noroc imens pentru că, imediat după ce am apăsat trimite comanda, stocul a fost epuizat. Probabil mă zgâriam pe ochi dacă nu reușeam să-l cumpăr.

În fine, tu ce ți-ai luat de Black Friday? Care reducere ți-a atras atenția?

8 COMENTARII

  1. Un cacat. Am vrut sa iau un televizor, dupa 5 minute stoc epuizat. Si m-am trezit la 6, nestiind ca la 7 dau drumul la site. Asta este. Asteptam pana la anul, cand or sa fie bani mai multi 🙂

  2. Am comandat un Kit Tastatura + Mouse Microsoft 3000 inainte sa se epuizeze stocul, si cand am primit mesaj ca il primesc in 2 decembrie, le-am trimis mail sa imi anuleze comanda. Apoi am luat acelasi lucru la acelasi pret de la Flanco din Iulius. :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here