De ce nu plătesc Medieșenii bilete pentru concerte.

0
416

Am citit articolul lui Mircea Hodârnău cu privire la faptul că în Mediaș nu sunt evenimente și, mai grav, oamenii nu prea sunt dispuși să plătească bani pentru un anumit eveniment sau un anumit concert.

Problema este destul de simplă, trebuie doar să te uiți la locuitorii orașului. Avem pensionari care, să fim serioși, știu doar Kaufland, parc și casă. Tineretul a cam plecat, numărul tinerilor care ar plătii bani pentru un concert de calitate este destul de mic, în rest tineretul Medieșean este format din persoane de la țară care, mă scuzați, dar singurul artist de care au auzit se numește Salam. Nu cred că este nevoie să vorbesc de locuitorii mai bronzați, oamenii aceia nu-și plătesc nici întreținerea, dapăi să mai plătească bani pe un bilet……

O altă chestie, pe cine să aduci? Nu cred că oamenii din Mediaș vor plăti să vadă un concert al celor de la Alternosfera……să nu zic Arctic Monkeys. Plus de asta nici nu prea sunt formații demne de a susține un concert cu plată, pentru cine să plătesc? Pentru…Delia? Alex Velea?

Numa zic, pe lângă faptul că nu avem oamenii potriviți pentru un eveniment mai mare și mai serios, nici nu prea avem formații să aducem.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here