Primul pas?

4
602

Când am zis că ar trebui niște pedepse mari pentru doctorii care cer șpagă, au sărit studenții că ei stau nedormiți, că o carte costa 500 de lei, iar noi suntem niște nenorociți pentru că avem curajul să criticăm această metodă.

O femeie a mers mai departe și l-a reclamat pe un medic care i-a cerut 1000 de lei pentru o cezariană. Știu. e un lucru minor, dar dacă toți am face la fel, cred că situația ar sta diferit. Bineînțeles, trebuie să ne gândim și la corupția autorităților, pentru că în majoritatea cazurilor sunt pe o mână.

Dar na, ziceam și eu că e plăcut să mai vezi câte un nenorocit arestat.

4 COMENTARII

 1. Asta cu bani la nastere este o chestiune ultraraspandita in romania, si de dai bani, risti sa-ti produca astia niste traume serioase si tie si copilului.

  Din experienta unei cumnate, pot spune ca a dat spaga cele 10 mil iar la cezariana doctorul i-a taiat copilul in cap cu bisturiul … pai as nu-i aplici frate un tratament pe masura netrebnicului ???

  In salon aceleasi paturi de fier ceausitse, iar pe rol de stativ ptr perfuzii era un cuier de haine 🙂 … pai, unde-s frate banii poporului, ca daca faci un calcul, hotii astia cu fiscaliarea numai din acciza pe tigari luau in urma cu 2-3 ani ~ 1 mld de euro … bani care dispar pur si simplu, nu ajunge niciun cent in sistemul de sanatate.

  HOTIE de la al cu tzata-n gura pan-la cel cu barba sura !

 2. pai daca un medic ar fi platit corespunzator in tara asta ,nu ar mai lua spaga!
  Statul asta cretinoid sa plateasca si dupa sa acuze!
  Daca aleia nu ia convenit k a dat spaga de ce dracu nu s-a dus la clinica privata?k acolo plaea2000 de euro.

  • bya, cum adica? e dreptul ei sa mearga la spital de stat, pentru ca este asigurata si, probabil, plateste pentru asigurarea aia. Eu zic ca a facut bine ca l-a reclamat pe doctor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here