Janis, îți respecți clientul?

0
379

În Cluj-Napoca există un lanț de cluburi și restaurante.  Se numește Janis Group, un loc frecventat de studenți, muzica este bună, dar localul nu prea. Vreau să vă povestesc de Janis Stuf. În urmă cu ceva vreme, nu mai țin minte exact, dar n-a trecut foarte mult timp, am fost acolo cu un amic care a venit în vizită. Era ultimul local în care l-aș fi dus, dar nu prea am avut alte soluții.

Bun, ajungem acolo, miros puternic de gunoi, mă uit în jur și observ că lângă intrare au o ghenă, ghenă care găzduia și niște șobolani. Zic lasă, poate n-au venit ăștia de adună gunoaiele. Intrăm înauntru, aceeași scenă, totul pare murdar și insalubru. Hai să trec și peste asta, zic. După ceva vreme, amicul meu vine cu mâna plină de sânge, omul a fost la baie, a ieșit și a pus mâna pe un perete, perete care era plin de cuie ruginite. Probabil făcea parte din decorul clubului, și era ceva mai interesant să mergi beat la toaletă știind că poți oricând să te împiedici și să-ți dai cu capul într-un cui.

Am trecut și peste faptul că omul s-a ales cu o tăietură în palmă. Chiar dacă toți suntem înalți și făcuți, să știți că suntem pașnici, am ales să ne vedem de treabă și să ne distrăm în continuare.  Dar chestia care m-a deranjat enorm a fost faptul că managerul de acolo, o femeie pe nume Andrada din câte am înțeles, sper să nu mă înșel, am întrebat în jur și am aflat acest nume, nici măcar nu a vrut să ne bage în seamă. Eu nu eram beat, pentru că beau alcool foarte rar, și totuși ea fugea de noi de câte ori ne vedea. Nici măcar să-l ajute pe omul care sângera puternic, abia după multe insistențe a trimis un băiat care lucra acolo să-l dezinfecteze și să-l bandajeze.

Să înțeleg că clientul este tratat așa cum arată și clubul?  Putea măcar să vină să-și ceară scuze, să-i acorde un ajutor pentru că omul sângera puternic.  După  faza aceasta m-am interesat de grupul Janis, am auzit doar lucruri negative. În schimb, îmi place mult Cultural Cafe.

Dar nu știu de ce mă mir că sunt tratați clienții în halul acesta, angajații suferă mai mult, cel puțin din câte am văzut eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here