Oamenii din Muntenegru au demonstrat că sunt……. oameni.

0
461

Păcat de tragedia care s-a întâmplat, sincer vă spun că începe să-mi fie frică de mașini. Cred că ar trebui modificate niște legi, să nu mai dăm permis oricărui bou care-și cumpără ”bolizi„ de 1000 de euro crezând că sunt avioane.

Au murit oameni pentru că un imbecil n-a știut să-și țină curul pe scaun și a depășit viteza regulamentară.

Partea frumoasă a acestei tragedii, dacă ar exista una, este faptul că oamenii aceia au dat o mână de ajutor, au stat la coadă pentru a dona sânge…..cu alte cuvinte au fost umani.  Cred că au îmbunătățit imaginea țării lor, știm cu toții că oamenii din fosta Iugoslavie sunt considerați răi, doar că de data aceasta s-a demonstrat contrariul. Dacă ar fi să-mi fac vacanța undeva în sudul Europei aș alege Muntenegru.  Sunt tare curios ce s-ar fi întâmplat dacă accidentul ar fi fost în Anglia, sau în Italia, sau în Franța? Probabil pe oamenii aceia i-ar fi durut în cur și,probabil, s-ar fi bucurat că s-au mai dus câțiva români.

Încă ceva, în loc să fie făcute lucruri mai practice, sau ceva pentru a ajuta victimele, știți ce fac românii la tv? Se ceartă pe un subiect halucinant și foarte important ” la ce ora a aflat Ponta de accident”. Penibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here