Game of Thrones-sfârșit de sezon.

6
510

S-a terminat, avem de așteptat un an de zile până să înceapă sezonul patru, iar eu nu mai am răbdare. Pe cât de dezamăgitor a fost sezonul 3, fără prea multe răsturnări de situație, episodul 9 a produs un adevărat șoc, iar toate lucrurile acestea nu fac decât să ne creeze o stare de nerăbdare accentuată. Aștept cu îndârjire sezonul patru, dar până atunci sunt decis să citesc cărțile. Singurul lucru care mă oprește este faptul că le am pe suport electronic, iar ochii îmi obosesc teribil când citesc de pe laptop.

De aceea mă gândesc că este imperios necesar să-mi cumpăr o tabletă. Chiar, joi este ziua mea, dacă mă iubește cineva îndeajuns de mult, prefer Galaxy Tab 2 sau, mai bine, Galaxy Note Tab.

Să revenim la Game of Thrones, am senzația că Jon Snow este rolul principal. Și, cumva, el o să devină un mare conducător . Nu știu ce planuri au producătorii pentru copilul invalid, dar bănuiesc că și el o să aibă un rol important de jucat. Până una alta, îmi place că piticul a prins putere mare și-l sfidează pe rege, sper doar să-l omoare pe Joffrey, că tare enervant e personajul acela. Și pentru Tyirion simt că se pregătește un rol important, și pun pariu că el o să contribuie la moartea regelui.

Până una alta, putem doar să speculăm, asta în cazul în care n-ați citit cărțile.

6 COMENTARII

  1. Sfatul meu e sa citesti cartile. Si eu le-am citit in format electronic pe laptop, si dupa ce le-am terminat de citit asa am primit colectia A Song Of Ice And Fire de ziua mea. 🙂 Dar nu mi-a parut rau. Cartile sunt mult mai complexe si interesante.

  2. Sincer, la cum a fost sezonul 3…e cam pierdere de vreme sa-l urmaresti…adica doar 10% din episoade au fost bune (ep 9).

    Eu am citit cartea pana cand m-am sincronizat cu filmul. Acum mai citesc si altceva, nu de alta dar mai trag de timp, oricum Martin nu se grabeste sa lanseze ultimele 3 volume…

    In ceea ce priveste cititul pe laptop, da e obositor. Asa ca iti pot recomanda un ebook reader sau tableta.

    Eu am si una si alta, ebook reader-ul e foarte misto, tableta e mai versatila. O tableta foarte buna e Nexus 7.

    • Horia, multumesc de sfaturi, cunosc tabletele, stiu ce poate fiecare. Vreau una de 10. Cat despre game of Thrones, chiar a fost mai slabut sezonul acesta, dar na, trebuie cumva sa le lungeasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here