Ce ne place să fim lăudați.

2
478

A fost în vizită la Cluj, un nene care este apropiat de Dumnezeu, ceva favorit la tronul suprem și asistentul personal al lui Doamne Doamne. Scola parcă se intitulează nenea acesta.

A primit la UBB  Honoris Causa, că na, ce să-i și dai la om, pâine cu sare? Declarația lui a excitat toate ziarele din România, asta pentru că ne place să fim lăudați, ne place să fim importanți. Singura problemă este faptul că lumea nu prea are pentru ce să ne laude, iar de importanță……..să zicem mulțumesc că avem o poziție geografică bună.

„Europa a obosit, Europa are nevoie de România!”

Este declarația italianului care a excitat ziarele și mândria poporului român. Acuma ce să zică și omul acela, nu putea să vină în România și să spună: Bă, sunteți o țară de tot căcatu, nu știu ce dracu căutați în UE și sunteți toți țigani. Nu? Trebuia să ne laude cumva, să ne facă importanți. Singura noastră valoare pentru Europa și Americani este poziția geografică. ATÂT! În rest le aducem doar belele, furăm de la ei, muncim pe bani puțini și le stricăm lor salariile etc.

Aah, să nu uit, mai avem un lucru bun pentru care suntem apreciați dincolo………româncele din puf.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here