Nu exista amicitie intre baieti si fete.

2
609

Nu știu cum văd unii această problemă, dar treaba este destul de simplă. Nu există o relație de amiciție între un băiat și o fată.  Este imposibil, împotriva naturii, neconform cu biblia și strigător la cer.

Lucrul acesta a fost și demonstrat.  Există  un studiu, chiar și o carte, nu mai știu cum se numește, care îți explică exact cum este firea omului și cum stă toată povestea cu relația de amiciție între un băiat și o fată . Indiferent de situație, băiatul urmărește ceva, de cele mai multe ori este vorba de sex.

Nu socotim cazurile în care prietenul tău cel mai bun își ia iubita cu el peste tot, obligându-te să fii și tu toată ziua cu ea. Pentru băieți iubitele prietenilor sunt inexistente…….sau așa ar trebui să fie.

Deci este clar? Nu există o relație de amiciție între băieți și fete. Iar dacă  există un asemenea caz, totul o să se strice când unul dintre ei se va îndrăgosti de celălalt.

2 COMENTARII

  1. Sincer, de data asta trebuie sa te contrazic. Exista prietenie/amicitie intre un baiat si o fata, si da exista sentimente confuze uneori, dar la final iti dai seama ca sunteti doar prieteni. Si cred, ca o prietenie foarte solida intre 2 persoane de sex opus ii va determina pe amandoi sa isi controloze sentimentele pentru a nu intrece limita . 😉 been there, done that !! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here